top of page
aurora-g81bbec16c_1920.jpg

 MÖ PURE SOLUTION

scroll-down-mouse.gif

MÖ kaldt fotodynamisk lysterapi øker sirkulasjon, stimulere muskeltone, demper acneutbrudd og roer inflamasjoner.

tic7.jpg

MÖ Pure Solution er en kombinasjonsbehandling der vi kombinerer dyprens, analyse, diamantslip, kjemisk peel, microneedling og det fantastiske, unike og meget effektive MÖ fotodynamiske lyssystemet.

Vi setter opp et program tilegnet deg , din hud og livssituasjon.

Behandlingen er designet for reparasjon på spesielt for uren, oljete og aldrende hud.

Man kan reparere og rejuvenate, men det er også meget gunstig med forebygging.

Vi bruker rødt, blått, gult og grønt lys.

 

Rødt lys: Anti-aldring og anti-inflammatorisk effekt på huden.

Stimulerer fibroblaster til å produsere kollagen og elastin.

Gir essensiell energi for cellulær fornyelse.

Forbedrer hudens styrke, elastisitet og fyldighet.

Reduserer forekomsten av fine linjer og rynker.

Øker sirkulasjonen.

Hjelper med oppstramming av huden.

Hjelper med lymfedrenasje for å eliminere giftstoffer.

Stimulerer produksjonen av ATP (Adenosintrifosfat (ATP) er det energibærende molekylet som finnes i cellene til alle levende ting)

 

Blått lys: Ødelegger og steriliserer propionibacterium (p-akne-bakterier). Brukes til å behandle akne og kviser.

Positive effekter har også vært kjent for å behandle eksem, rosacea og psoriasis.

Balanserer PH

Hjelper med sesongmessig affektiv lidelse (SAD - mangel på dagslys).

Hjelper med søvnforstyrrelser

Reduserer rødhet og betennelse

Reduserer stress og fremmer avslapning

 

Gult lys: Forynger og lysner opp huden.

Reduserer rødhet, hevelse, couperose og rosacea.

Hjelper med lymfedrenasje for å eliminere giftstoffer.

Gir energi til cellene, bygger kollagen og reduserer rynker.

Reduserer forekomsten av sprukne kapillærer

 

Grønt lys: Regulerer melanin- og oljeproduksjonen.

Reduserer pigmentering og hjelper med å falme fregner og brune flekker

Glatter ut og lysner huden.

Stimulerer cellulær vekst.

Fremmer healing av hud.

Reduserer rødhet

Humør Løftende effekt.

Bestill time:

Priser:

Group 30.png

Ansikt

1 time 30 min

Kr. 2800,-

Ansikt og hals

1 time 40 min

Kr. 3000,-

Ansikt, hals og decollete

2 timer

Kr. 3300,-

Group 30.png
 • Hva er en PRP-ansiktsbehandling?
  En PRP-ansiktsbehandling, også kjent som en vampyr-ansiktsbehandling, er en avansert hudpleie behandlingsmetode som utnytter kroppens egen naturlige kraft til å helbrede seg selv. Blodet ditt består av fire hovedkomponenter: røde blodlegemer, hvite blodlegemer, plasma og blodplater. Når blodplatene i plasmaet er konsentrert, skjer det magi! For å oppnå konsentrerte nivåer av blodplater i plasma, er alle fire komponentene i blodet ditt atskilt etter tetthet. Ved sentrifugering i stor hastighet vil plasma med blodplater separeres fra de røde og hvite blodcellene. Det er plasmaet som blir injisert tilbake under huden. I sammenheng med anti-aldring, injiseres blodplaterikt plasma enten i huden din på bestemte dybder i henhold til dine estetiske behov, eller plasmaet spres på toppen av ansiktet ditt under behandlingen med skinpen.
 • Hva gjør PRP for huden min?
  PRP-ansiktsbehandling vil forbedre kvaliteten på huden din gjennom økt kollagenproduksjon. Rundt 25-årsalderen begynner kroppens kollagenproduksjon å synke. Den fortsetter å avta med en betydelig hastighet for resten av livet med mindre du gjør noe for å stimulere produksjonshastigheten. Kollagenproduksjonen stimuleres når hudcelle traumer oppstår. Dette kollagenet av høyere kvalitet tar et par uker å vokse, men du vil imidlertid merke umiddelbar oppstramming av huden. Resultatene av behandlingen fortsetter å bedre seg flere uker etter behandlingen. PRP- ansiktsbehandling vil redusere fine linjer og rynker Linjer og rynker er blant de vanligste årsakene til at folk søker en PRP behandling. Disse vanlige tegnene på aldring behandles ettersom cellulær omsetning fremmes. Gamle hudceller resirkuleres og nye hudceller, kollagen og elastin dannes. Fine linjer og rynker elimineres delvis ettersom ansiktshuden din strammer seg naturlig som svar på mikro skadene som oppstår ved behandling. Utseendet til dypere folder reduseres også ettersom hule områder i ansiktet ditt blir fyldigere. PRP-ansiktsbehandling vil gi strammere og fastere hud Som nevnt tidligere er kollagen også viktig for stram og fast hud. Når du blir eldre, begynner huden din å synke, men det dannes ikke alltid rynker og linjer. Ansiktshuden blir ofte tynnere med alderen, og visse deler av ansiktet, som leppene og kinnene, vil sannsynligvis bli merkbart tynne og magrere. Kollagen plumper opp huden. PRP-ansiktsbehandling forbedrer fuktighets bevaringen i huden. Jo sterkere og tykkere huden din er, jo bedre beskyttet er de dypere lagene av huden din mot ytre irriterende stoffer. En sterk hudbarriere bidrar til å holde på fuktigheten. PRP-ansiktsbehandling forbedrer hudtone og tekstur Hvis du har akne arr, operasjonsarr, arr etter traumatiske skader, strekkmerker, hyperpigmentering og andre former for svekket hudtone eller tekstur, kan du dra nytte av en ansiktsbehandling med PRP. Med å få fart på produksjon av nye, sunne og friske hudceller vil man kunne se forbedringer i hudens utseende bare noen få dager etter en PRP behandling, men effekten for behandlingene når sin topp etter 3 måneder (3 behandlinger).
 • Er jeg en god kandidat for en PRP-ansiktsbehandling?
  En PRP- behandling passer for nesten alle. I en PRP- behandling brukes ditt eget blodplasma, så det er ingen sjanse for en allergisk reaksjon. Det er ingen sjanse for at kroppen din vil avvise det som et fremmed stoff fordi det er et naturlig stoff til deg. Du kan være en god kandidat for en PRP-ansiktsbehandling hvis du: Lider av akne arr, er plaget av hyperpigmentering, ønsker å redusere fine linjer og rynker, ønsker strammere og fastere hud, har ujevn hudtone, har tørr hud, føler at huden din ser eldre ut enn den burde
 • Hvor ofte bør jeg ta PRP?
  Etter gjennomført kur på 3 behandlinger, vil de fleste opplever at det å komme inn for en enkelt "booster"-behandling to ganger i året er nok til å opprettholde resultatene. Noen kan gå enda lenger før de føler behov for å avtale en ny behandling. Selv om ingen behandling kan stoppe aldringsprosessen, hjelper PRP med å reversere effekten av aldring på huden din.
 • Hvordan ser jeg ut rett etter behandling?
  Du vil kunne bli litt rød i ansiktet, men denne rødheten vil som regel roe seg samme dag eller dagen etter behandling. Noen vil kunne oppleve lett hevelse, blåmerker og grov tekstur i huden. På dag 3-5 går som regel hevelsen over, men den grove teksturen kan forbli i opptil en uke. Nedetiden som kreves etter denne behandlingen er minimal, likevel er det greitt å ha noen dager etter behandling der man ikke har viktige gjøremål.
 • Hva bør jeg unngå rett etter en PRP behandling?
  Unngå å sminke deg i 48 timer etter behandling, avstå fra å bruke sterke rensemidler, eksfolierende midler og produkter som inneholder vitamin C, retinol, salisylsyre og andre syrer, oljebaserte komponenter, fargede fuktighetskremer og farget solkrem. Du skal unngå direkte soleksponering de første 72 timene etter en PRP behandling, unngå å bli svett, jacuzzi og svømmebasseng samt harde hudbehandlinger. Det er viktig at du ikke gnir eller plukker i ansiktet ditt. For aller beste effekt, unngå alkohol, koffein og røyking i 3 dager etter behandling. Hodebunn: Vask håret ditt kvelden før behandling! Etter behandlingen skal du ikke gre håret, vaske det eller ta på det unødvendig på 24 timer. Unngå direkte sol eller bruk caps/solhatt
bottom of page